iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

Triple Dutch: Nederlandse puzzelgame voor de iPhone krijgt update

Triple Dutch is een Nederlandse game, die een update heeft gekregen met 15 nieuwe puzzels. De game bevat 3 verschillende puzzelspelletjes met molens, bloemen en kaas.

triple dutch iconDe Nederlandse puzzelgame Triple Dutch heeft een update gekregen. Er zitten 15 nieuwe puzzels in, waardoor het totaal uitkomt op 85 puzzels die je helemaal in een Hollandse sfeer brengen. Alle clichés komen langs: molens, tulpen en kaas. Triple Dutch bestaat uit drie verschillende varianten, waarbij je windmolens laat draaien, bloembedden verplaatst en kaas naar de uitgang probeert te duwen. Bij elke game kun je de normale modus of de expert modus spelen. Bevalt de game niet, dan is er bij elke game een editor om zelf aanpassingen te doen. De 15 nieuwe puzzels zijn te vinden in het kaasspel, waarin nu ook geluidseffecten zijn toegevoegd.


puzzle triple dutchIn de game zijn drie geheimen, die je moet zien te unlocken. Je game wordt automatisch bewaard als je tussendoor iets anders wilt gaan doen. Triple Dutch is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Bas de Reuver. Via ons Facebook-account geven we twee promocodes voor deze game weg.

Downloaden: Triple Dutch (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.