Traplight Games gaat nieuwe game The Hero uitbrengen

Traplight komt met een eerste iPhone-game over John, een superheld die lijdt aan Super Human Stress Disorder. In het spel speel je John die de wereld moet zien te redden van alieninvasies, meteorieten en reuzeninsecten.

The Hero op de iPhoneTraplight Games, een nieuwe speler op de iPhone-ontwikkelingsmarkt, is een samenwerking aangegaan met Chillingo om hun eerste iPhone-spel uit te kunnen brengen. Chillingo kennen we onder andere van de recent gelanceerde game Guerilla Bob. In The Hero speel je de rol van John, een superheld die aan Super Human Stress Disorder (SHSD) lijdt. Aan jou de taak om de wereld te redden ondanks dat de wereld jou niet gelooft. Voorkom invasies van aliens, sla meteorieten aan stukken en vermorzel reuzeninsecten.

John loopt bij een psychiater in verband met zijn ziekte, maar deze gelooft hem niet. De psychiater, dr. Pascius Pastoerius Hubbub, geeft aan dat hij denkt dat John bipolaire depressiesymptomen heeft en lijdt aan psychotische waanillusies. Hij gaat kijken of John geholpen kan worden door elektrische hersenmanipulatie. Intussen moet jij als John de wereld zien te redden. De psychiater heeft een video online gezet met een deel van het gesprek met John ter onderzoek.

Een precieze releasedatum is nog niet bekend. De stukken uit het spel die je te zien krijgt geven aan dat het spel al in een verder gevorderd stadium is. We verwachten deze game dus over niet al te lange tijd in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2010, 16:33
Categorie Games
Onderwerp chillingo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.