Verniel alles om te overleven in Robot Rampage

Origin8 heeft een nieuwe iPhone-game aan hun portfolio toe kunnen voegen. In Robot Rampage ben je een robot die alles en iedereen om zich heen moet zien te vernielen.

Robot Rampage op de iPhoneOrigin8 heeft een nieuwe iPhone-game aan hun portfolio toe kunnen voegen. Ze hebben met Robot Rampage een nieuw genre betreden. In deze game ben je een robot die alles en iedereen om zich heen moet vernielen. Verniel gebouwen, soldaten, tanks, helikopters, vliegtuigen en rakketten om ervoor te zorgen dat je niet op de schroothoop belandt.

Robot Rampage biedt jou als speler de mogelijkheid om verschillende aanvalstechnieken te kunnen doen. Je hebt de beschikking over een laserstraal uit je ogen en door het aanraken van je lichaam of voeten worden gebouwen in je naaste omgeving makkelijk vermorzeld. Als je genoeg vernield hebt, heb je zelfs de beschikking over een superwapen wat alles wat zich op dat moment op het scherm bevindt zal vernietigen. In het volgende filmpje van de makers is te zien hoe het spel in zijn werk zal gaan betreft gameplay.

Het spel maakt gebruikt van OpenFeint om speciale acties te kunnen registreren. OpenFeint is een mogelijkheid voor ontwikkelaars om bepaalde acties of scores centraal op te slaan. Op deze manier worden jouw scores van Robot Rampage dus ook opgeslagen en kunnen jouw vrienden zien wat jij voor monsterscore gehaald hebt. Robot Rampage wordt morgen in de App Store verwacht en zal hoogstwaarschijnlijk € 0,79 gaan kosten.

Bron: TouchArcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2010, 17:31
Categorie Games
Onderwerp robot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.