Trailer van piratenspel Backstab voor iPad vrijgegeven

Een sferische trailer van BackStab laat zien waar de hoofdpersoon van het piratenspel, Henry Blake, mee worstelt en waarom hij op wraak zint. Het spel lijkt minder op Pirates of the Caribbean dan aanvankelijk gedacht.

Backstab in de open wereldSpeluitgever Gameloft heeft zonet een eerste trailer vrijgegeven van haar piratenspel Backstab, dat een stuk minder doet denken aan Pirates of the Caribbean dan je misschien zou verwachten. In de sferische trailer kijkt hoofdpersoon en piraat Henry Blake rechtstreeks zijn dood tegemoet en in dat moment flitst zijn leven aan hem voorbij. Als kijker krijg je een goed beeld van de trauma’s die de Britse legermacht bij Blake heeft veroorzaakt.

Helaas is er nog geen gameplay te zien van het spel dat als eerst voor de Sony Xperia verschijnt en daarna de App Store van de iPad en iPhone zal bestormen. Het is niet bekend of Backstab een van de games is die Gameloft maakt met de recent aangeschafte Unreal engine, maar daar lijkt het gezien de nabije uitgave in de zomer niet op. Gameloft belooft een ‘open spelwereld’ voor Backstab waarin je kan gaan en staan waar je wilt.

Een exacte releasedatum van Backstab voor de iPad is helaas nog niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 april 2011, 12:48
Categorie Games
Onderwerpen actiegame, backstab, gameloft, piraten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.