Scribblenauts Remix krijgt 30 betaalde levels

Het iPhone-spel Scribblenauts Remix heeft 30 nieuwe betaalde levels gekregen in een forse update. Nadat je de levels hebt gekocht hoef je niet te betalen voor toekomstige betaalde updates.

Scribblenauts GodHet iOS-spelletje Scribblenauts Remix heeft een grote 2.0-update gekregen, waarin 30 nieuwe levels zijn toegevoegd. Om deze levels te spelen moet je wel eerst een World Pass vanuit het spel kopen voor 79 eurocent. Het is daarnaast nu ook mogelijk om met andere personages uit het spel te spelen: je krijgt gratis God als speelbaar personage en kunt voor 79 eurocent extra personages kopen.


Scribblenauts Remix is een iPhone-spel waarin je voorwerpsnamen moet typen om spelobjecten de wereld in te toveren. Deze voorwerpen gebruik je vervolgens om puzzels op te lossen. Moet je bijvoorbeeld naar de andere kant van een ravijn, dan kun je ‘jetpack’ of ‘helikopter’ opschrijven om daarheen te vliegen.

Het aantal toegevoegde levels is fors: Scribblenauts heeft van zichzelf 50 levels, waarvan 40 afkomstig zijn uit het originele Nintendo DS-spel en 10 voor iOS zijn gemaakt. Met het nieuwe totaalaantal van 80 levels is Scribblenauts Remix echter nog steeds magerder dan hetzelfde spel voor de Nintendo DS: deze telt namelijk 220 levels.

Door de World Pass aan te schaffen ben je er volgens de ontwikkelaar van verzekerd
dat je zowel alle huidige als toekomstige levels kunt spelen. Je hoeft bij een toekomstige update die extra levels toevoegt dus niet nogmaals 79 eurocent te betalen.

Downloaden: Scribblenauts Remix (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 juni 2012 om 14:59
Categorie
Games
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.