Toutapp voor iPhone: is mijn e-mail al gelezen?

Toutapp is een nieuwe dienst, waarmee je kunt zien of verstuurde e-mail al is gelezen. Tout kan ook e-mail inplannen en werkt met sjablonen om snel standaardmail te sturen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

toutapp iphoneTout is een nieuwe e-mailapp waarmee je precies kunt zien of jouw e-mailbericht is geopend door de ontvanger, zonder dat je handmatig een ontvangst- of leesbevestiging hoeft in te stellen. Je kunt er ook mee in de gaten houden of iemand een e-mailbericht nog steeds niet heeft geopend. Tout is te gebruiken op de desktop en via een iPhone-app. Je mag per dag 25 e-mails gratis versturen; daarna zul je moeten betalen. Je kunt Tout voor heel verschillende doeleinden gebruiken: om te kijken of je nieuwsbrief wordt gelezen of als je ruzie hebt met iemand.

Tout heeft een trackingsysteem waarmee je precies kunt volgen welke e-mailberichten zijn geopend. Het klikken op linkjes binnen een e-mail is ook te meten. Tout gebruikt daarvoor een geheime methode, waar ze tegenover journalisten niets over willen verklappen. Je kunt met Tout ook sjablonen voor e-mail maken, waardoor je makkelijker een nieuwsbrief, uitnodiging, bedankmailtje of een ander type standaardmail kunt gebruiken. Verder is het mogelijk om het versturen van e-mail in te plannen, zodat de ontvanger precies op het juiste moment een verjaardagsmail binnenkrijgt.

De Toutapp voor de iPhone kiest weer een heel andere insteek om z’n bestaan te rechtvaardigen: je kunt Tout óók gebruiken om follow-up te geven aan mensen die je op conferenties en netwerkevenementen tegenkomt. Qua functionaliteit is er veel hetzelfde: er zijn sjablonen, je kunt e-mail inplannen en je kunt precies zien wanneer iemand je e-mailtje heeft geopend of op een linkje heeft geklikt. Ze noemen zichzelf de minst socially-awkward manier manier om contactgegevens te delen. Hoewel het behoorlijk ongemakkelijk kan overkomen, als iemand je confronteert met de vraag waarom een e-mail niet is gelezen.

Downloaden: Toutapp (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2011, 3:13
Categorie Diensten
Onderwerp e-mail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.