TomTom-actie: 5 extra winnaars van TomTom Benelux/West-Europa

TomTom geeft maar liefst zesmaal
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tomtom nederlandMaar liefst 1.388 mensen deden mee aan de actie om gratis in bezit te komen van TomTom West-Europa. Gelukkig bleek TomTom bereid om nog eens vijf extra promocodes van de app TomTom Benelux weg te geven! Om kans te maken moest je antwoord geven op de vraag hoe vaak gebruikers van TomTom HD Traffic een update krijgen. Het juiste antwoord is natuurlijk: elke 2 minuten. De eerste persoon die het goede antwoord instuurde wint in ieder geval de TomTom West-Europa-app. Daarnaast hebben we nog eens vijf mensen willekeurig uit de lijst getrokken…

Update: omdat er wat onduidelijkheid is over het juiste antwoord, geven we even een toelichting. Het update-interval van HD Traffic is sinds september 2010 verkort naar elke 2 minuten (voorheen elke 3 minuten). Bij het bepalen van het juiste antwoord zijn we uitgegaan van de huidige situatie, zoals te lezen is op de infopagina van TomTom, dus 2 minuten.

  • Wai Cheung Wong (de eerste persoon met het juiste antwoord!)
  • Bas van der Weijden
  • Dennis Segeren
  • Ilse Timmermans
  • S.R. Schep
  • Translatoria (echte naam onbekend)

Wai Cheung Wong krijgt de promocode voor TomTom West-Europa toegestuurd, de vijf extra winnaars ontvangen de Benelux-versie van TomTom. Alle winnaars zullen vanochtend via e-mail op de hoogte worden gebracht, waarbij ze ook meteen de promocode ontvangen met instructies om de app TomTom West-Europa gratis te kunnen downloaden. Alle deelnemers willen we hartelijk bedanken voor hun massale interesse en uiteraard willen we TomTom ook bedanken voor het beschikbaar stellen van de extra promocodes. Nu de actie is afgelopen zullen we de mailadressen zoals gebruikelijk meteen wissen.

Niet gewonnen? De app TomTom West-Europa is voor €69,99 in de App Store te vinden en TomTom Benelux is voor €59,99 te koop.

Nieuwsflits: vanochtend werd ook bekend dat TomTom vanaf het najaar op de iPad zal verschijnen. De TomTom-app wordt dan universeel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2011, 13:25
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen actie, Navigatie, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.