AppEvent: Muddy Monsters Attack Ameland vandaag gratis

AppEvent trapt af met Muddy Monsters Attack Ameland, een promotionele tower defense-game van de VVV Ameland.

Muddy Monsters Attack AmelandVandaag gaat AppEvent weer van start. Bij dit evenement biedt iedere dag een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar zijn app gratis aan, om zo zijn werk onder de aandacht te krijgen. Hier op iPhoneclub besteden we tijdens het evenement aandacht aan de interessantste applicaties die hierbij voorbij komen. De eerste gratis app komt van VVV Ameland: in Muddy Monsters Attack Ameland moet je het waddeneiland beschermen tegen steeds sterker wordende golven aan zeemonsters.

Met een gelimiteerd aantal spelmunten koop je verchillende zeedieren, die je neerzet op een grid van zes bij negen. Voor ieder zeemonster dat deze dieren tegenhouden krijg je nieuwe munten, waarmee je vervolgens nog meer dieren ter verdediging kunt inzetten.

Muddy Monsters Attack Ameland lijkt wat ideeën te lenen van Popcap’s Plants vs. Zombies, waarin je door bloemen te planten een zombie-aanval moet afweren. De zombies zijn alleen vervangen voor zeemonsters en de planten voor dieren. Het spel doet wel een paar dingen anders dan zijn schoolvoorbeeld: zo richt het goedkoopste zeebeestje zich niet op het schieten van vijanden, maar slaat hij de monsters juist van dichtbij. Hierdoor moet je levels iets anders benaderen dan in Plants vs. Zombies.

Het spel bestaat ter promotie van Ameland en wordt uitgegeven door de VVV van dit eiland. Normaal gesproken betaal je er €1,59 voor, maar hij is dankzij AppEvent een dag gratis te downloaden.

Downloaden: Muddy Monsters Attack Ameland (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2011, 11:30
Categorie Games
Onderwerpen appevent, tower defense

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.