Ticket to Ride Pocket vandaag gratis voor de iPhone verkrijgbaar

Het befaamde iPhone-bordspel Ticket to Ride Pocket is vandaag gratis in de App Store te downloaden. Dit spel heeft een multiplayermodus vergelijkbaar met Wordfeud, waarbij je de app kunt sluiten terwijl de ander aan de beurt is.

Ticket to Ride beginschermTicket to Ride Pocket, waarvoor eerder deze maand nog een update met Wordfeud-achtige multiplayer verscheen, is vandaag gratis voor de iPhone verkrijgbaar. Door kaarten te pakken en treintjes op een kaart van de Verenigde Staten te zetten, moet je een treinspoor tussen de grote Amerikaanse steden bouwen. Op de befaamde bordspellensite Boardgamegeek staat Ticket to Ride op de achtste plek in de lijst van beste familiespellen.

Ticket to RideDe iPhone-versie van Ticket to Ride is ook door nieuwe spelers goed te behappen: een video in de app legt je de basisbeginselen van het bekende bordspel uit, waarna je een oefenpotje tegen de computer kunt spelen waarbij je met een pijl verteld wordt wat de beste zetten zijn.

Ticket to Ride Pocket heeft een multiplayermodus waarbij je het spel kunt afsluiten wanneer iemand anders aan de beurt is. Ben jij weer aan zet, dan krijg je dit via een pushbericht te weten zodat je het spel weer kunt opstarten. Je kunt met vier andere spelers tegelijkertijd één potje spelen. Heb je niet genoeg spelende vrienden, dan kan Game Center iemand voor je opzoeken.

Downloaden: Ticket to Ride Pocket (tijdelijk gratis)

Let op: Ticket to Ride is alleen op donderdag 9 februari gratis in verband met de actie Free App A Day.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2012, 10:01
Categorie Games
Onderwerpen bordspel, ticket to ride

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.