The Walking Dead: 400 Days op 11 juli voor iOS beschikbaar

The Walking Dead: 400 Days zal vanaf 11 juli voor iOS beschikbaar zijn. De game is een tussenhoofdstuk in de Walking Dead-spellenreeks.

Walking Dead 400 DaysThe Walking Dead, onze favoriete iOS-game van 2012, zal op 11 juli een vervolg voor iPhone en iPad krijgen. In The Walking Dead: 400 Days volg je de belevenissen van een groep overlevenden terwijl de wereld nog steeds gevuld is met zombies. Het verhaal van ieder personage zal vanuit een ander perspectief worden verteld. 400 Days is een tussenhoofdstuk, dat spelers zoet moet houden terwijl ze wachten op het tweede gameseizoen van The Walking Dead.

De nieuwe game vindt niet plaats na The Walking Dead, maar bevat een eigen verhaallijn met unieke personages op een totaal andere locatie. Je moet dus nog even wachten op het ‘echte’ vervolg als je wil weten wat er na het einde van de originele game is gebeurd.

The Walking Dead bestond afgelopen jaar uit vijf afleveringen, die over een periode werden uitgebracht. Je moest daarom na het spelen van een aflevering even wachten totdat je verder kon, tenzij je hebt gewacht met spelen tot alle afleveringen waren uitgebracht. The Walking Dead: 400 Days wordt één op zichzelf staande aflevering, wat betekent dat je dit verhaal in één ruk kunt uitspelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2013, 9:11
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.