The Voice of Holland krijgt officiële iPhone-app

The Voice of Holland heeft een officiële iPhone-applicatie gekregen. In de app kun je het nieuws en ontwikkelingen rond de deelnemers volgen. Je kunt er ook mee stemmen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

voice of hollandWekelijks kijken miljoenen mensen naar The Voice of Holland, de talentenjacht die gesponsord wordt door Vodafone. Deze operator heeft nu een officiële TVOH-applicatie voor de iPhone uitgebracht waarmee je – na invoeren van een geldig mailadres – de ontwikkelingen rond de populaire tv-show kunt volgen. Vanuit de app kun je direct stemmen op je favoriete talent en meebepalen wie de wedstrijd wint. Vanuit de app krijg je updates en video’s te zien van de deelnemers via Twitter, Hyves en Facebook. Ook zit er een nieuwsfunctie in voor de laatste roddels en een tabblad met backstage-items van V-Reporters Bart en Thomas.

Via de app maak je kans op VIP-tickets voor de liveshow. De app is gratis te downloaden en is gemaakt door Marvellous, die eerder de app van de Bijenkorf maakten. Wie nog niet bekend is met The Voice of Holland: dit is een talentenjacht die elke vrijdagavond om 20:30 uur te zien is op RTL4. Het gaat erom de persoon met de beste stem te vinden, waarbij de deelnemers worden gecoacht door Nederlandse artiesten die al bekend zijn.

Downloaden: The Voice of Holland (gratis)

voice of holland iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2010, 18:02
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen muziek, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.