The Sushi Spinnery: nieuw simulatiespel van Kairosoft verschenen

The Sushi Spinnery is het laatste iOS-simulatiespel van ontwikkelaar Kairosoft. Ditmaal moet je een eigen sushirestaurant beheren.

Sushi SpinneryJapanse spelontwikkelaar Kairosoft heeft sinds Game Dev Story al een hoop iOS-spellen op zijn naam. Een gamelijst waar nu nog een titel aan kan worden toegevoegd: Kairosoft’s The Sushi Spinnery is namelijk in de App Store verschenen. In The Sushi Spinnery beheer je een Japans sushirestaurant door de keuze te maken uit het juiste personeel en de beste gerechten.

The Sushi Spinnery speelt in grote lijnen als een hoop andere Kairosoft-spellen: je beheert wat je bedrijf moet doen, waarna je van bovenaf ziet hoe goed het nou eigenlijk gaat. Je moet als speler aardig de diepte in: de gerechten die jij samenstelt moeten qua smaak goed in elkaar zitten, zodat je klanten ze graag willen eten. Naarmate je in de game verder komt, ontgrendel je nieuwe mogelijkheden. Uiteindelijk moet je het ook tegen andere sushirestaurants opnemen in competities.

The Sushi Spinnery is een universeel spel, maar op dezelfde wijze als sommige andere Kairosoft-spellen. Dit betekent dat je alsnog sommige zwarte randen op de iPad zult zien. Daarnaast lijkt de iPhone-versie van de game nog niet de iPhone 5 te ondersteunen.

Downloaden: The Sushi Spinnery (€3,59, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 april 2013, 14:58
Categorie Games
Onderwerp kairosoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.