Pac-Man voor iPad tijdelijk afgeprijsd

Pac-Man voor iPad is tijdelijk afgeprijsd. De game is ook geschiktvoor de iCade-arcadekast en kost normaal 4,49 euro.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pac-Man iPadNamco Bandai heeft de iPad-versie van Pac-Man tijdelijk afgeprijsd. Je betaalt vandaag voor de game maar €1,79, in plaats van de gebruikelijke €4,49. Hoewel Namco Bandai geregeld met de prijs van Pac-Man speelt, is de game sinds november 2012 niet zo goedkoop geweest als vandaag. Pac-Man voor de iPad is grotendeels identiek aan het origineel en maakt gebruik van virtuele knoppen om bestuurd te worden.

Pac-Man kan bovendien met de iCade-arcadekast worden bestuurd, mits je deze in huis hebt. Hierdoor is het net alsof je het origineel in de arcadehal aan het spelen bent. Verwacht echter geen meeslepend verhaal om je lang aan de game vast te houden. Het betreft letterlijk een oude arcade-klassieker, die bedoeld is om voor korte tijd in één keer gespeeld te worden. Wel kun je highscores met vrienden vergelijken via Game Center.

Pac-Man zal volgens Namco Bandai de rest van het weekend zijn afgeprijsd. Net als bij andere app-aanbiedingen geldt: kijk goed in de App Store of de actie nog van kracht is, voordat je op de koopknop drukt.

Downloaden: Pac-Man (€1,79, normaal €4,49, iPad, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2013, 11:50
Categorie Games
Onderwerpen geohot, jailbreak, pac-man

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.