The Next Web 2010 van start met iPhone-applicatie

In Amsterdam is vandaag The Next Web 2010 van start gegaan. De organisatie heeft ook een iPhone-applicatie gelanceerd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

the next webIn Amsterdam is zojuist The Next Web van start gegaan, een drie dagen durende conferentie over mobiele ideeën rond internet en nieuwe media. Natuurlijk hoort daar ook een iPhone-applicatie bij, die je vanuit de App Store kunt installeren. De applicatie toont de laatste tweets, foto’s en video’s. Ook bevat de applicatie details over Amsterdam: leuke restaurants, hotels (voor als je nog geen onderdak hebt) en toeristische bezienswaardigheden.

Vanuit de applicatie raadpleeg je het conferentieprogramma met voor elke presentatie of sessie een uitgebreide omschrijving van onderwerp en achtergrond van de spreker. Je kunt interessante presentaties markeren en vanuit de applicatie meteen foto’s en tweets publiceren. Een Google Map van alle locaties en bezienswaardigheden is ook aanwezig, plus aanvullende informatie over start-ups. De informatie wordt automatisch bijgewerkt zodra je een internetverbinding hebt.

Mochten er belangrijke aankondigingen rond de iPhone worden gedaan op The Next Web, dan laten we dat natuurlijk weten. We verwachten in ieder geval meer informatie over de locatiedienst Feest.je.

the next web

Downloaden: TNW 2010 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2010, 15:27
Categorie Diensten
Onderwerpen evenement, Internet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.