The Hit List synchroniseert je taken met je Mac

The Hit List, een populaire Mac ToDo-app, heeft nu ook een iPhone-versie. Deze synchroniseert al je taken tussen je iPhone en Mac, om het overal in te zien en nieuwe toe te voegen. Om hiervan gebruik te maken is wel een abonnement van 20 dollar vereist.

The Hit List synchroniseert je taken tussen je Mac en iPhone.The Hit List is een populaire To Do-app in de Mac App Store van ontwikkelaar Potion Factory. Omdat een mobiele app ontbrak deed hij echter onder voor programma’s zoals Things en OmniFocus. De zojuist uitgebrachte iPhone-app moet daar verandering in brengen en geeft je de mogelijkheid om alle data in de Mac-versie te synchroniseren met je iPhone.

Binnen de app zit een overzicht van al je taken, die te sorteren zijn onder tags of de namen van je lijsten. Twee kleuren, Today en Upcoming, geven je een goed overzicht wat er op het moment prioriteit heeft. Het toevoegen van een taak bestaat uit het bedenken van een kop, wat tags, een deadline en een mogelijke locatie.

Het kost wel wat. Voor €7,99 heb je de iPhone app, waar je voor optimaal gebruik ook de de Mac-versie van €49,99 bij nodig hebt. Daar bovenop komen de abonnementskosten van $19,99 per jaar om gebruik te mogen maken van de cloudsynchronisatie.

Downloaden: The Hit List (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2011, 12:33
Categorie Productiviteit
Onderwerpen takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.