Terminology: Engels woordenboek op de iPad krijgt update

Terminology is een uitgebreid woordenboek op de iPad. Deze app heeft nu een update gekregen, met een nieuw uiterlijk, een betere performance en meer instellingsmogelijkheden voor lettertypes en -groottes.

terminology uitsnedeHeb je veel met de Engelse taal te maken, dan is een goed woordenboek onontbeerlijk. Terminology is een app die daarvoor speciaal gemaakt is en het woordenboek combineert met een thesaurus. Deze app heeft nu een update gekregen, met een nieuwe gebruikersinterface en verbeterde performance. Het uiterlijk ziet er beter uit, maar je hebt ook meer mogelijkheden om lettertypes, lettergroottes en links naar andere apps aan te passen. Je kunt vanuit de app automatisch zoeken naar items die je op je klembord hebt gekopieerd. Ook is er gezorgd voor integratie met term.ly, een online aanvullende dienst.

Zit je bijvoorbeeld in de rss-applicatie Mr. Reeder of in Instagram, dan kun je vanuit deze apps snel de betekenis van een woord opzoeken. Terminology is ook geschikt om gewoon wat door de woorden te bladeren, om zodoende je woordenschat te vergroten. Terminology ziet eruit als een gedrukt boek, met definities, synoniemen, antoniemen (tegengestelde) en aanduiding van de relatie tussen verschillende woorden. Je kunt de app ook offline gebruiken.

Downloaden: Terminology (€2,39)

terminology

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2011, 22:01
Categorie Naslagwerken
Onderwerpen dictionary, woordenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.