Faces voor iPhone helpt je gezichten beter onthouden

Faces is een app van de Nederlandse ontwikkelaar Jeroen de Leeuw, waarmee je makkelijker gezichten kunt onthouden. De app bevat 3 geheugenspelletjes waarmee je makkelijker gezichten en namen met elkaar in verband brengt.

faces iphoneBij de naam Jeroen de Leeuw is de kans groot dat je met een Nederlander te maken hebt. Jeroen is de ontwikkelaar van Faces, een app waarmee je gezichten beter kunt leren herkennen. De app is een soort memoryspel, waarbij je de namen bij de foto’s moet verzinnen. Zo onthoud je beter de namen van mensen die je hebt ontmoet en maak je een betere indruk op anderen. De app bevat 3 spelletjes: het klassieke memoryspel waarbij je twee dezelfde gezichten bij elkaar moet zoeken. Lukt dat, dan krijg je de naam van de persoon te zien. Ook is er een spelletje waarbij je een foto te zien krijgt, waarbij je zelf de juiste naam moet kiezen. De derde game laat 6 foto’s met hints zien. Je moet vervolgens de foute namen wegstrepen zodat je alleen de juiste naam overhoudt.

Als je een dergelijke app wilt gebruiken, is het natuurlijk wel handig als je vooraf al hebt nagedacht over het vullen van je iPhone met contactfoto’s. Dit zou je kunnen doen met apps die contactfoto’s uit Facebook of Twitter importeren. Verder kun je even snel een memoryspelletje tussendoor spelen, bijvoorbeeld wanneer je in de file naar een netwerkborrel staat, waar je een hoop van je contacten gaat ontmoeten.

Downloaden: Faces (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2011, 21:33
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp gezicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.