Temple Run Oz krijgt nieuwe omgeving en voorsprong-aankoop

Temple Run Oz introduceert de nieuwe omgeving Winkieland, nieuwe weekdoelen, in-app aankopen en online leaderboards in een update.

Temple Run Oz iPhone iPad updateHet vierde en laatste deel in de Temple Run-gameserie heeft een update gekregen. Die voegt een geheel nieuw gebied toe, waarmee de applicatie inspeelt op de meest onderscheidende functie van Temple Run Oz. Als je maar lang genoeg rent, kom je voorbij een bordje waarna je toewerkt naar een nieuw gebied. Daar is nu een nieuw gebied bijgekomen. Winkieland is een omgeving met boerderijen, ravijnen en doolhoven in graanvelden. Winkieland heeft zijn eigen gevaar met zich meegebracht: de Winkie Wachters.

De winkel waarin je aankopen kan doen om ‘beter’ te worden in Temple Run Oz, speelt meteen in op de nieuwe omgeving. Je kan onder de noemer Objecten in de winkel nu verschillende nieuwe voorsprong-mogelijkheden kopen. Met de Winkie-sprong, Duistere voorsprong en de Malle voorsprong kan je voor 7500 munten per stuk direct naar een van de andere omgevingen overgaan zonder zelf te hoeven rennen. Helaas is dat de prijs voor één keer de voorsprong inzetten.

Temple Run Oz screenshotTemple Run Oz is verder voorzien van een online ranglijst waarin je sprint tegen vrienden. Net als in het originele Temple Run, ren je nu namen voorbij terwijl je verder springt, glijdt en munten verzamelt. Oz heeft verder prestaties verbeterd en introduceert nieuwe wekelijkse uitdagingen waarmee je munten en bonussen kan halen. In totaal heeft het spel nu meer dan 370 doelen.

Met iets meer dan 120 recensies in de Nederlandse App Store, is Temple Run Oz beslist niet het grootste succes uit de serie. Het valt wel te verklaren: het is alweer de vierde Temple Run die doorgaat op hetzelfde concept, hij is in tegenstelling tot het net daarvoor uitgebrachte Temple Run 2 betaald én een dag later kwam directe concurrent Sonic Dash uit.

Downloaden: Temple Run Oz (€0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2013, 13:03
Categorie Games
Onderwerp temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.