Appie 3.3: recepten bewaren in je profiel

Appie van Albert Heijn is op de iPhone voorzien van de mogelijkheid om je favoriete recepten te bewaren. Die sycnhroniseren dan met Ah.nl.

Appie Albert Heijn iPhone-appDe boodschappen-app Appie van Albert Heijn heeft ditmaal geen grote update gehad die zoekresultaten filtert of boodschappen laat ophalen bij een afhaalpunt. Maar de bijgewerkte versie 3.3 is wel leuk als je graag recepten raadpleegt in de applicatie. Vanaf nu worden recepten die je als favoriet markeert niet alleen opgeslagen in de app zelf, maar ook gesynchroniseerd zodat je ze terugziet als je Appie gebruikt op andere apparaten.

De synchronisatie vindt alleen plaats als je een account op Ah.nl gebruikt in de applicatie, en de recepten vind je dan ook terug op de website. Trieu Huynh van Ahold:

Wij weten dat in gezinssituaties gebruikers een profiel delen om lijstjes te kunnen synchroniseren en om samen bestellingen te plaatsen. Gebruikers hebben nu ook automatisch dezelfde favoriete recepten gesynchroniseerd. Een gebruiker hoeft enkel in te loggen of een profiel aan te maken.

Als je als gebruiker anoniem bent en dus niet bent ingelogd is op de app, kan er wel gebruik gemaakt worden van favoriete Allerhande recepten. De favoriete recepten worden dan echter alleen op het apparaat opgeslagen.

Downloaden: Appie (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2013, 13:55
Categorieën Diensten, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.