Goalbook voor iPhone zet persoonlijke doelen op een rijtje

Goalbook is een applicatie waarmee je doelen kunt stellen in je leven. Aan de hand van plaatjes kun je bijhouden of je voortgang boekt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

goalbookDoor de dagelijkse drukte vergeet je wel eens de belangrijke doelen in je leven, bijvoorbeeld stoppen met roken, een vreemde taal leren of de reis van je leven maken. Goalbook is een applicatie die je helpt om dit soort doelen te realiseren. De applicatie is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Mediafloor en ziet er grafisch mooi uit. Met Goalbook kun je bijhouden welke doelen je al hebt bereikt, doelen uitwisselen met andere gebruikers wereldwijd en de gedeelde doelen voorzien van een waardering (duim omhoog/omlaag).

Ook kun je de doelen voorzien van een foto. Zo kun je bijvoorbeeld bij het doel ‘Zelf sushi maken’ in de loop van de tijd foto’s bijhouden van de sushi-rolletjes die je hebt gemaakt, om te zien of je voortgang hebt geboekt. Je kunt de doelen ook tweeten en van een locatie voorzien.

goalbook iphone

In onderstaand promofilmpje worden de features van Goalbook nog eens uitgelegd:

Er zijn wel meer iPhone-applicaties waarmee je doelen kunt vastleggen en beheren, bijvoorbeeld Touch Goal (€2,99), Dream Planner (€1,59) en The Habit Factor (€1,59), waarbij sommige wel erg sterk op een gewoon takenlijstje lijken. Welke app voor jou het beste werkt zal een kwestie zijn van smaak, maar Goalbook probeert er in ieder geval iets moois van te maken.

Downloaden: Goalbook (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2010, 9:16
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.