SPY Mouse krijgt update: uitdagingen en wereldwijde ranglijsten

SPY Mouse heeft een update gekregen voor de iPhone en iPod touch die vijf nieuwe rugzak-uitdagingen en online leaderboards aan het spel toevoegt. De wereldwijde klassementen verlopen via EA's eigen Origin.

SPY Mouse iPhone iPod touch update leaderboardsHet populaire iPhone-spelletje SPY Mouse, waarin je lijntjes trekt om kaas te smokkelen met een muis, heeft een update gekregen. Die voegt vijf nieuwe uitdagingen toe aan de rugzak van hoofdrolspeler Agent Squeak. Ook kun je nu je totaalscore of de score per wereld vergelijken op een wereldwijde ranglijst van alle spelers. Er zit nog wel een raar foutje in de ranglijsten van SPY Mouse. Ze staan namelijk verkeerd om.

Je vindt de leaderboards in de rugzak op het scherm waarin je een level kan selecteren. Daar tref je nu de nieuwe menu-optie leaderboards. Die wereldwijde ranglijsten verlopen via EA’s eigen Origin-netwerk en dus helaas niet via Game Center. Het is helaas nog niet mogelijk om je eigen scores direct tegen vrienden af te leggen. Wel kan je de score van de beste spelers van de wereld en die van jezelf zien.

De uitdagingen staan gelukkig wel op de goede manier in beeld en voegen bovendien meer toe. Ook zonder Piep-vriendjes te hebben, heeft iedere speler nu vier uitdagingen waarop een minimaal puntenaantal gehaald moet worden. Daarbij ligt de lat vrij hoog. SPY Mouse iPhone screenshotAls niet alles precies goed gaat, mag je opnieuw beginnen omdat de kans dan verkeken is dat je de vereiste score haalt. Piepvriendjes krijg je nog steeds door te verbinden met de iPhone of iPod touch van een andere SPY Mouse-bezitter.

SPY Mouse is het nieuwste spel van Firemint, de studio achter Flight Control en Real Racing. De game verkocht als zoete broodjes bij de lancering op 25 augustus dit jaar, maar dreef later weg uit de Top 25. Na ons artikel met 5 Onmisbare iPhone-games vorige week vrijdag, is de game weer in de Top 5 te vinden.

Downloaden: SPY Mouse (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2011, 21:45
Categorie Games
Onderwerpen firemint, spy mouse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.