SPIL Games brengt nieuwe versie Uphill Rush 2 voor iPhone uit

SPIL Games heeft de game Uphill Rush 2 uitgebracht. Er is nu een eerste update en de game is in prijs verlaagd naar €0,79. In Uphill Rush 2 moet je met een auto, skateboard of motor een 2D racetrack afgaan.

uphill rush 2De Nederlandse gamesontwikkelaar SPIL Games heeft een tijdje geleden een nieuwe game uitgebracht: Uphill Rush 2. Dit is een tweedimensionaal race- en stuntspel, waarbij je jezelf een weg baant naar betere stunts en betere rondentijden. De game heeft nu z’n eerste update gekregen en is in prijs verlaagd naar €0,79. De online versies van Uphill Rush en Uphill Rush 2 zijn al door 150 miljoen mensen gespeeld, maar bij de iPhone zijn er wel wat aanpassingen gedaan om beter aan te sluiten op de specifieke bediening van het apparaat: je bedient de game via het scherm en er is een ingebouwde versnellingsmeter toegevoegd voor sprongen en stunts, zodat het weer een totaal nieuwe spelervaring is. Het doel is om met je motorfiets, skateboard of auto meerdere 2D-racetracks af te gaan.

De mobiele versie van Uphill Rush 2 bevat drie niveaus (makkelijk, gemiddeld en moeilijk), tijdritten en versusmodi, twaalf aangepaste stuntvoertuigen en twintig verschillende raceoutfits. Goede spelers kunnen acht verschillende cups in drie verschillende werelden winnen, om hun scores daarna op Facebook te plaatsen.

uphill rush iphone

Naast de volledige versie is er ook een gratis versie, Uphill Rush 2 Lite. In deze compacte versie van het spel speel je in de tijdritmodus op het makkelijke niveau, terwijl je ook daar de versnellingsmeter tot je beschikking hebt en kunt schudden om te springen en stunts uit te voeren.

Downloaden: Uphill Rush 2 en Uphill Rush 2 Lite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2010, 10:45
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.