Telegraaf toont conceptvideo Telegraaf voor iPad

De Telegraaf toont in een video de plannen die zij hebben voor een iPad-versie van de krant voor wakker Nederland. De Telegraaf wil onder andere veel gebruik gaan maken van videobeelden en andere multimediamogelijkheden.

De Telegraaf voor iPad - conceptvideoAls eerste grote Nederlandse krant lijkt De Telegraaf zeer serieuze plannen te hebben met de iPad. In een videofilmpje van moederbedrijf TMG (Telegraaf Media Groep) op YouTube wordt een voorstudie (?) getoond van hoe De Telegraaf er op de iPad uit zou moeten zien. De krant laat het niet bij een simpele vertaling van print naar iPad, maar wil fors inzetten op inline video, inzoomen op (3D)-afbeeldingen en andere zaken die met de papieren krant niet mogelijk zijn. Met een keuzemenu kan de abonnee de vier belangrijkste katernen oproepen: Nieuws, Telesport, Vrouw en Privé. Met het Telegraaf-logo als selectieknop wordt steeds een bepaald onderdeel geactiveerd.

Of ontwikkelaar Service2Media, verantwoordelijk voor de iPhone-applicatie van De Telegraaf, ook nu weer verantwoordelijk is voor de ontwikkeling is niet bekend. Ook andere zaken, zoals wanneer deze applicatie beschikbaar komt, komen niet in de video aan bod.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 maart 2010, 8:10
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.