Spider: The Secret of Bryce Manor

Tiger Style brengt hun eerste iPhone-game in de App Store. Spider: The Secret of Bryce Manor is een avonturengame waarbij jij als spin het geheim van Bryce Manor moet oplossen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Spider Secret Bryce Manor - overzicht voltooide levelSpider: The Secret of Bryce Manor is een game van Tiger Style, die met hun eerste game een zeer interessante gameplay hebben gekozen. In acht maanden tijd heeft David Kalina met zijn team de game in de App Store weten te krijgen. In Spider: The Secret of Bryce Manor ben je een spin die op een middag een verlaten landhuis ontdekt. Je vraagt je af waar de familie is die er woont en besluit op onderzoek uit te gaan.

Je gaat van kamer naar kamer om zo aanwijzingen te zoeken. In elke kamer moet je genoeg eten voor jezelf zien te verzamelen om zo door te gaan naar de volgende kamer. Hiervoor moet je strategisch allemaal spinnenwebben spannen. Maar je hebt maar een beperkte hoeveelheid zijde om dat te doen. Gebruik je teveel dan zul je het niet overleven.

Je kunt door het tappen op het scherm door een kamer bewegen. Door een lijn te trekken naar een object of muur spring je die richting op. Door dit te doen kun je een web maken. Als je een aaneensluitend geheel gemaakt hebt zal het een web worden en kunnen er insecten mee gevangen worden. De insecten die in het web zijn gekomen kun je oppakken om zo genoeg eten te verzamelen en een portaal te openen naar een volgende kamer.

Het spel bestaat uit 28 levels die handgetekend zijn. Het zijn allemaal gedeeltes van het huis Bryce Manor, vol met 12 geheime ruimtes en gedeeltes waar aanwijzigingen gevonden kunnen worden. Er zijn in elke kamer verschillende insecten aanwezig. Ieder insect vereist een andere methode om te vangen. Zo zal de ene met een web te vangen zijn, terwijl andere besprongen moeten worden.

Het spel biedt naast het normale verhaal van het landhuis van Bryce Manor nog drie mogelijkheden: Feeding Frenzy (speel tegen de klok), Precision (Minder zijde ter beschikking) en Hunger Mode (zorg dat je genoeg eten blijft hebben anders sterf je). Scores worden opgeslagen in highscorelijsten. Facebook Connect is geïntegreerd, zodat je jouw highscore direct met die van je vrienden kan vergelijken.

Info: Spider: The Secret Of Bryce Manor

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:13
Categorie Games
Onderwerp avonturengame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.