Speedball 2 Evolution voor iPad afgeprijsd naar 79 cent

Speedball 2 Evolution is tijdelijk afgeprijsd van 2,39 naar 0,79 euro. De game is gebaseerd op een Atari-spel uit 1990 maar is sterk verbeterd, met snellere gameplay en multiplayer.

speedball 2 evolution ipadDe game Speedball 2 Evolution is tijdelijk afgeprijsd van €2,39 naar €0,79. Deze game is een futuristische misc van Amerikaans football en ijshockey. Je verdient punten met goals, maar ook met zo ruw mogelijk spelen. De klassieker van Bitmap Brothers kennen veel mensen wel, maar deze remake voor de iPhone bestaat nog maar zeer kort: sinds 27 februari staat de game in de App Store en het is de eerste keer dat je korting krijgt. In de gameplay gaat het om harde actie.

Je hebt 28 teams van 4 planeten tot je beschikking waarmee je in 10 varianten van de Season Career Mode of 10 Single Player Modes kunt spelen. Je zit niet altijd aan dezelfde spelers vast, want er is een transfermarkt met upgrades. Multiplayer spelen kan via Wi-Fi of Bluetooth en de game heeft ook ondersteuning voor Game Center. De originele Speedball 2: Brutal Deluxe werd in 1990 uitgebracht voor de Atari ST. het was een opvolger van het originele spelletje Speedball. In Speedball 2: Evolution gaat de game een stuk verder, met snellere gameplay, een competitie en toernooien, een Career Mode en multiplayer.

Downloaden: Speedball 2 Evolution (€0,79 – universele game)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2011, 19:52
Categorie Games
Onderwerpen game, ipad, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.