iculture-biz
iCulture Biz

Sociale netwerk-app Yammer krijgt opnieuw makeover

Yammer, een soort Facebook-wall voor interne zakelijke aangelegenheden, heeft drie maanden na de vorige restyling opnieuw een makeover gekregen. De berichtenpagina is er overzichtelijker op geworden.

Yammer makeover iPhone appIn mei dit jaar ging de iPhone-applicatie van Yammer volledig op de schop. Drie maanden later is het opnieuw zo ver. Het sociale netwerk, dat zich het best laat beschrijven als een Facebook-nieuwsfeed voor interne aangelegenheden, is per vandaag opnieuw in het nieuw gestoken op Apple’s telefoon. In de overzichtspagina van berichten zie je nu meteen een voorschot op de laatste antwoorden die zijn gegeven op een bericht. Ook is er een geheel nieuw tabblad aan de app toegevoegd met de laatste notificaties.

Yammer nieuwe notificaties pagina iPhoneIn het overzicht zijn reacties in het grijs weergegeven en originele berichten in wit. Zwarte lijnen onderscheiden de berichten van elkaar. Tevens zijn de letters wat kleiner en lijkt alles een beetje opgepropt nu, omdat er simpelweg meer informatie in beeld staat. De applicatie wordt er een stukje overzichtelijker door; het is nu niet meer zoeken onder welk bericht ook alweer die ene interessante discussie staat.

Het sociale netwerk Yammer wordt door allerlei grote bedrijven gebruikt als snel intern communicatiemiddel. Onder andere LG, eBay, AMD en… iPhoneclub maken gebruik van de dienst.

Downloaden: Yammer (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2011, 13:25
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen iculture biz, sociale media, sociale netwerken, yammer, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.