De 5 favoriete iPad-apps van 2011 van forummoderator Michael

Forummoderator Michael leverde in onze serie 'De 5 favoriete iPad-apps van 2011 van...' ook zijn lijstje met favorieten aan. Daarin staan de BBC iPlayer en Ziggo TV voor het kijken van tv-programma's, magazines lezen in Flipboard, nieuwsfoto's kijken in NRC in Beeld en muziek ontdekken met Shuffler.fm.

Best of 2011Nog een paar uur voordat het 2012 is en we het jaar afsluiten. De afgelopen dagen zag je regelmatig lijstjes voorbijkomen van redacteuren en moderators, waarin ze aangeven wat hun favoriete apps van 2011 zijn geweest. Michael houdt het kort en krachtig met een lijstje van vijf apps die vooral op multimedia zijn gericht. Michael is bij iPhoneclub/iPadclub overigens geen gewone moderator (meer), maar Community Leader. Dit zijn mensen die niet meer dagelijks bezig zijn met het modereren van reacties, maar wel hun sporen hebben verdiend in de community. Vanwege de minimale hoeveelheid toelichting die Michael aanleverde, is de opmaak wat anders dan eerdere artikelen uit deze serie.

shuffler icoonShuffler.fm
Categorie: Muziek
Prijs: Gratis

Mooi gemaakt magazine à la Flipboard, maar dan om muziek te ontdekken, te bekijken en te beluisteren.

ziggo icoonZiggo TV
Categorie: Amusement
Prijs: Gratis

Tv-kijken op je iPad, leuk toch?

bbc-iplayerBBC iPlayer (Global)
Categorie: Amusement
Prijs: Gratis

Eindelijk kwam ‘ie dan, de internationale versie. Veel topprogramma’s gratis bekijken en voor een klein bedrag de nog betere topprogramma’s op je iPad.

nrc in beeldNRC in Beeld
Categorie: Nieuws
Prijs: Gratis

Mooie foto’s, prachtig in beeld. En het delen van de foto’s via de sociale media is eenvoudig.

flipboardFlipboard
Categorie: Nieuws
Prijs: Gratis

Tja, een topper onder de magazines. Met eigen content uit je Facebook- en Twitter-tijdlijn en alles wat je zelf leuk vindt om toe te voegen. En dat allemaal prachtig weergegeven in deze waanzinnige app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2011, 15:35
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.