Slingbox weer in Nederland te koop

Het wordt makkelijker om een Slingbox in Nederland te kopen. Een Nederlandse distributeur heeft het product opgepakt en gaat het in verkopen. Met een Slingbox kun je via je iPhone tv-kijken, overal ter wereld.

slingbox
Het wordt gemakkelijker om in Nederland een Slingbox te kopen. Het Nederlandse bedrijf DigiPort Europe heeft namelijk een contract afgesloten met fabrikant Slingmedia om Nederlandse versies van de producten in ons land te verkopen. Met de Slingbox heb je wereldwijd toegang tot je multimediabronnen, zoals het tv-signaal en je Blu-rayspeler. Je bedient ze alsof je thuis op de bank zit, terwijl je aan de andere kant van de aardbol gewoon vakantie aan het vieren bent.

Het mooie is dat je met deze oplossing ook op je iPhone naar de televisie kunt kijken: het live tv-signaal is te bekijken en je kunt ook opgenomen tv-programma’s weer terugzien.

In 2007 verkocht kabelaanbieder UPC de Slingbox Solo, maar die is er vorig jaar mee gestopt. Voor het kopen van een Slingbox was je daarna op het buitenland aangewezen.

slingcatcherDe Slingmedia-producten zijn uit voorraad leverbaar voor de volgende consumenten-verkoopprijzen:

  • Slingbox Solo (NL versie): €199
  • Slingbox Pro (NL versie): €299
  • SlingCatcher (NL versie): €299

Met de Slingbox Solo heb je toegang tot één apparaat en bij de Slingbox Pro kun je meerdere apparaten aansturen. Beide apparaten pikken het videosignaal op en transformeren dit naar een internetsignaal. Vervolgens hoef je alleen de Slingbox-software op je pc of Mac (of op je iPhone) te installeren om te kunnen tv-kijken. Er zijn ook mobiele applicaties voor Blackberry, Apple iPhone en telefoons met Symbian of Windows Mobile. Met de SlingCatcher kun je het tv-signaal op een normale tv bekijken.

Een overhaaste Slingbox-aankoop is voor de klanten van UPC misschien een slecht idee, want deze kabelaanbieder is zelf bezig om een iPhone-applicatie te maken waarmee je de UPC Mediabox kunt aansturen. Of die ook dezelfde uitgebreide functionaliteit krijgt als de Slingbox mobiele applicatie is nog even afwachten.

Te koop via: Digizon
Via: persbericht van distibuteur

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2010, 11:55
Categorie Amusement
Onderwerp slingbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.