Sliders: iPhone-dagboek om vast te leggen hoe je je voelt

De iPhone-app Sliders laat je bijhouden hoe jij je over bepaalde dingen voelt, om je zo een log te geven van je schommelende gedachten.

SlidersDe iPhone-app Sliders vertelt je in detail hoe jij je over de afgelopen week hebt gevoeld. Je geeft eens in de zoveel tijd binnen de app aan hoe je er precies voor staat, waarbij je een bolletje op een balk moet bewegen tussen twee extremen. Deze informatie wordt gelogd en in een grafiek gezet, zodat je later het verschil tussen je metingen makkelijk kunt zien. De app heeft al een paar standaardvragen, waaronder “hoe gezond is deze maaltijd?” en “hoe goed voel ik me?”, maar je kunt ook je eigen metingen verzinnen. Hierbij hoef je enkel een vraag en twee extremen in te vullen.

Sliders vereist wel enige discipline: je moet eens in de zoveel tijd de app opstarten, al je vragen beantwoorden en de antwoorden loggen om na verloop van tijd een interessante grafiek te krijgen. De app ondersteunt nog geen pushnotificaties, wat betekent dat je er zelf aan moet denken om dit te doen. Vermoedelijk is de app daarom alleen interessant voor mensen die echt bepaalde processen vast willen leggen.

Downloaden: Sliders (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Via Numrush.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2013, 22:09
Categorie Lifestyle
Onderwerp quantified self

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.