Sims 3 World Adventures (Wereldavonturen) in de App Store

Sims 3 World Adventures is nu in de App Store te vinden. In deze game moet ga je in Frankrijk, China en Egypte op avontuur. Je komt gevaar, romantiek en andere belevenissen tegen. Het handige is dat je je Sims ook kunt uitwisselen met andere games.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sims 3De Sims 3 World Adventures is het vervolg op de eerder uitgebrachte Sims-applicatie voor de iPhone. Deze keer ga je landen als Frankrijk, China en Egypte ontdekken. Dat betekent overigens niet dat je helemaal opnieuw moet beginnen, want je kunt de gemaakte Sims importeren vanuit de andere Sims-applicatie. In deze internationale versie van de game heb je 52 nieuwe doelen tot je beschikking, er zitten 4 minigames in en nieuwe personen, meubels en andere objecten. Op elke locatie zijn er allerlei mogelijkheden om verwikkeld te raken in avontuur, gevaarlijke missies of romantiek.

Sims 3 World Adventures (of Sims 3 Wereldavonturen, zoals EA het in Nederland noemt) werd vorig jaar al aangekondigd. Het is het eerste uitbreidingspakket voor de Sims 3 en de PC/Mac-versie ligt ook al sinds vorig jaar in de winkel. In de iPhone-versie leer je Oosterse vechttechnieken in Shang Simla in China, maak je een romantische trip naar Frankrijk of duik je in de graftombes in Al Simhara in Egypte.
Er zijn uitdagingen om geheime schatten te zoeken, nieuwe vaardigheden te leren en je persoonlijkheid in nieuwe richtingen te ontwikkelen. In de game zingen artiesten als Nelly Furtado en LeAnn Rimes de soundtracks in.

Downloaden: The Sims 3 World Adventures (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2010, 17:56
Categorie Games
Onderwerpen avonturengame, sims

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.