SimplyUs: gedeelde agenda-app en takenlijst voor partners

SimplyUs is een app voor partners. Door samen de agenda te beheren en takenlijsten te maken krijg je minder stress en communiceer je beter.

simplyus takenlijstSimplyUs is een nieuwe app voor partners, echtgenoten, duo’s en anderen die hun leven delen met een significant other. De app is vergelijkbaar met Pair en Cupple, waar we eerder op iPhoneclub over schreven. Bij Pair gaat het om tekeningen maken voor je geliefde, terwijl je bij Cupple berichtjes onderling kunt uitwisselen. SimplyUs heeft weer een heel andere insteek: hier gaat het vooral om de gedeelde agenda, zodat je nooit meer conflicterende activiteiten kunt inplannen. SimplyUs bevat een gedeelde agenda, takenlijst en organizer.

In dit geval gaat het dus niet om het uitwisselen van foto’s en met elkaar kletsen, maar om het leven van jezelf en je partner beter te organiseren. Dat lijkt wat onromantisch, maar daardoor voorkom je ruzie en hoef je niet steeds wijzigingen in je agenda door te geven. Mede-oprichter Jonathan James werkte voorheen bij Microsoft aan vroege versies van de SharePoint-applicatie. Hij besefte dat hij op het werk alles tot in de puntjes had georganiseerd, maar dat hij moeite had om zijn privéagenda af te stemmen met zijn vrouw. Ook was het lastig om taken die nog gedaan moesten worden af te spreken. SimplyUs was geboren.

simplyus agendaDe app combineert de agenda’s van beide partners, waarbij de gegevens bijvoorbeeld uit Google Calendar worden gehaald. Helaas is er nog geen soortgelijke Android-app, zodat koppels die voor iPhone en Android hebben gekozen nog even vastzitten aan chaotisch afspraken op elkaar afstemmen – tenzij ze een andere oplossing daarvoor vinden. SimplyUs voert alle wijzigingen in de agenda’s door, zodat je precies ziet wanneer je partner een avond buitenshuis heeft gepland. Alle benodigde boodschappen zet je op een gezamenlijke lijst en ook de klusjes als vuilniszak buitenzetten en pakketje naar het postkantoor brengen kun je kwijt op een gezamenlijke lijst. Het resultaat: betere communicatie en minder stress. James is van plan om soortgelijke apps te maken voor gezinnen, sociale groepen en kleine bedrijven.

Downloaden: SimplyUs (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2012, 14:55
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, relatie, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.