Simpel en snel websites maken met Simpl. voor de iPad

Met Simp. kan je eenvoudg een website maken. Via de iPad-app maak je een account aan en kan je beginnen. Binnen enkele minuten heb je dan een basale website die gemakkelijk aan te passen is. Je moet Simpl. wel betalen om je gemaakte website in de lucht te houden.

Simpel en snel websites maken met Simpl. voor de iPadAltijd al een eigen website willen hebben? Maar geen tijd of geld om deze daadwerkelijk op te zetten? Met Simpl. kan je snel een website maken op je iPad. Hiervoor moet je een account aanmaken bij Simpl. en vervolgens kan je aan de slag. De app biedt veel thema’s en bijna alles wat je ziet kan gewijzigd worden. Er zijn diverse standaardpagina’s zoals Home, Contact, News en Photos die je direct kunt gebruiken. Zo hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Hoewel de app gratis is, moet je wel Simpl. wel betalen om je site in de lucht te houden.


De kracht van de app zit hem vooral in het gemak waarmee je pagina’s kunt maken en wijzigen. Ook als je technisch niet zo begaafd bent kan je al in een paar minuten een aardige website in de lucht hebben. Je kan foto’s uit je galerij gebruiken om op de website te zetten en er zijn ook koppelingen voor Facebook en Twitter aanwezig. Daarnaast zijn heel wat thema’s aanwezig zodat je flink kan experimenteren hoe je website eruit moet komen te zien.

De makers van Simpl. beloven veel updates in de toekomst zoals meer geavanceerde mogelijkheden. Als je nu al een website maakt krijg je twee maanden gratis hosting en een korting van twintig procent voor de rest van je leven. Je bent, met de korting, 3,99 dollar per maand kwijt aan serverkosten.

Downloaden: Simpl (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.