iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Amsterdamse app-maand Appril heeft eigen app

Appril heeft een eigen iPhone-applicatie gekregen. Het Amsterdamse evenement dat de hele maand april 2012 een steunpunt is voor bedrijven en freelancers in de app-industrie, laat zijn agenda zien in de app.

Appril iPhone iPod touch apps agendaOp zoek naar een applicatie? Ontwikkelaars in Amsterdam spelen er handig op in met hun campagne Appril, de maand die geheel in het teken van apps staat. Elke woensdagmiddag is er bijvoorbeeld een lunchlezing, er is een workshop over crowdfunding van apps, je kunt naar een workshop digitaal publiceren en er is een sessie waarin je een app-idee kan aandragen en ontwikkelaars kijken vervolgens of ze er wat mee kunnen. De campagne heeft nu ook een eigen applicatie uitgebracht, waarin je de agenda van de themamaand kan zien.

De organisatie van Appril bestaat uit creatieve zelfstandigen met diverse achtergronden. Dat merk je in de applicatie. Je treft altijd een logo en naam van de organisatie achter een bijeenkomst of, bijvoorbeeld, gratis gedeelde werkplek. Met externe links onderaan een korte beschrijving kan je je aanmelden per e-mail, een route uitstippelen en de website van de organisatie achterhalen. Daarnaast kan je evenementen in de agenda van je iPhone plaatsen.

Appril is geen statische agenda-applicatie. Je kan hem naar beneden trekken om bijgewerkte gegevens te downloaden.

Downloaden: Appril (gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2012, 10:24
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen amsterdam, appril, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.