Shrek Kart voor iPhone komt de App Store binnenracen

Shrek Kart voor iPhone is vanaf vandaag in de App Store verkrijgbaar. Het is een kartgame zoals Mario Kart, maar met scenes en karakters uit de film. Gameloft heeft ook multiplayer via Wi-Fi en Bluetooth ingebouwd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

shrek iphoneBijna twee maanden geleden kon je de eerste gametrailer van Shrek Kart zien, een nieuw racespelletje van Gameloft. Sinds vandaag is de game in de App Store te vinden. Shrek Kart is eigenlijk de zoveelste Mario Kart-achtige racegame met als bijzonderheid dat je als een karakters uit de film Shrek achter het stuur kunt kruipen. Kies uit Shrek, Donkey, Fiona, de geest van Lord Farquaad of een van de andere karakters.

Elk heeft andere eigenschappen en bijzondere vaardigheden. Er zitten 4 single player-modes in de game: Single Race, Tournament, Challenges en Arena. Daarmee kun je op 15 verschillende tracks gaan racen, waarbij je ook weer scenes uit de film tegenkomt. Tijdens het racen in Tournament Mode zijn er 19 bekers te verdienen en 72 uitdagingen die je kunt aangaan. Multiplayer-gamen is ook mogelijk; met z’n zessen via Wi-Fi of met z’n tweeën via Bluetooth.

Downloaden: Shrek Kart (€3,99)

shrek-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 18:08
Categorie Games
Onderwerpen game, kartgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.