ROOM for thought: foto van de dag-app verbeterd

De leuke fotodagboek-app ROOM for thought voor iPhone heeft nieuwe filters, nieuwe intro-animaties en tijdstempels bij geplaatste foto's.

ROOM for thought iPhone elke dag een fotoROOM for thought, misschien wel de leukste Nederlandse iPhone-app dit jaar, heeft een aardige update gekregen op de iPhone. De applicatie waarmee je elke dag één foto mag maken om een dagjaarboek aan te leggen, is voorzien van verbeterde kleurenfilters die een mislukte foto kunnen oppoetsen. Ook toont de app voortaan het tijdstip waarop foto’s zijn gemaakt, zowel in je eigen fotoalbum als de publiekelijke stroom foto’s waarin je kiekjes maar even zichtbaar zijn.

ROOM for thought screenshotJe kan de publiekelijke timeline nu ook naar beneden trekken om de foto’s erin te verversen. Het eigenzinnige van ROOM for thought blijft behouden: je kan nog steeds niet reageren op andermans foto’s, geen foto’s liken en geen andere mensen volgen. En dat is nou precies zo leuk aan ROOM for thought: je kan alleen even spieken in de levens van anderen. Net zolang totdat andere mensen weer foto’s hebben gemaakt en er weer nieuwe foto’s in de publieke timeline staan. Overigens hoef je geen foto’s te delen als je dat niet wilt.

De frivoolste eigenschap is ook vernieuwd aan ROOM for thought. Update 1.3 voorziet de app van nieuwe animaties die vooraf gaan aan het fotomoment van de dag.

In de vorige update werd al geïntroduceerd dat je niet persé hoeft te wachten op het dagelijkse pushbericht om een foto te maken. Ook voor het pushbericht uit kan je nu al je foto van de dag schieten.

Downloaden: ROOM for thought (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 17:00
Categorie Fotografie en video
Onderwerp room for thought

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.