Rise Alarm Clock voortaan Nederlandstalig

De wekker-app Rise Alarm Clock op iPhone is voortaan in het Nederlands. In de app stel je simpel een alarm in met een veegbeweging.

Rise iPhone snoozenDe onlangs naar versie 2.0 bijgewerkte wekker-app Rise Alarm Clock heeft een nieuwe update gekregen. Die maakt dat Rise voortaan in het Nederlands is uitgevoerd, in tegenstelling tot de App Store-omschrijving die nog altijd Engelstalig is. Daarnaast introduceert Rise 2.1 minimale aanpassingen in de interface en zijn er meer instellingen bijgekomen. Zo kan je ervoor kiezen het scherm van de wekker niet te dimmen en meteen voluit te gaan als je gewekt wordt.

Rise Alarm Clock Nederlandse instructiesDe Nederlandse vertaling is met name welkom bij de introductie van de app nadat je hem hebt geïnstalleerd of hebt bijgewerkt en in de FAQ-sectie bij de instellingen. Daar lees je nu in beknopte Nederlandse antwoorden hoe je de wekker instelt, hoe je de wekker herhaalt en onder welke omstandigheden Rise je wel of niet wekt. Meer daarover lees je in ons uitgebreide artikel over Rise 2.0.

Behalve de lokalisatie en het deactiveren van het schermdimmen, houdt Rise voortaan je instellingen bij als de app hierna nog eens updatet. Verder zijn er enkele fouten verholpen uit de app.

Rise is een stijlvolle, minimalistische wekker-app waarin je alarm zet door simpel over het beeld te vegen. Door het scherm naar rechts te trekken, activeer je de wekker en zie je daarna in gedimd scherm de huidige tijd in beeld en de tijd die je hebt tot opstaan. Met opties stel je in met welk geluid of welke muziek je wordt gewerkt. De applicatie werkt ook als je de iPhone ‘s nachts in Niet storen-modus hebt gezet. Wel moet het de laatste app zijn die je activeert voordat je gaat slapen. Daarna kan je echter rustig de bovenste knop van de iPhone indrukken.

Downloaden: Rise Alarm Clock (€1,79, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2013, 15:31
Categorie Diensten
Onderwerpen klok, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.