Real Racing 3 voegt nieuwe Porsche-wagens toe in update

Een nieuwe update voor Real Racing 3 voegt zeven nieuwe auto's van Porsche toe aan het racespel. De update lijkt een reactie op 2K Drive.

Porsche Real Racing 3Voor de tweede keer op rij is er een update voor Real Racing 3 uitgekomen op het moment dat er een prominente racegame voor iOS verschijnt. De vorige update in augustus maakte zijn debuut tegelijkertijd met de komst van Asphalt 8, en vandaag is er een nieuwe update terwijl 2K Drive op het punt staat in de App Store te verschijnen. In de nieuwe versie van Real Racing 3 zitten zeven nieuwe Porsche-wagens waarmee je door levels kunt racen.

De nieuwe update voegt onder andere de Carrera RS 2.7, de 911 GT2 en de 911 RSR toe aan Real Racing 3. Met deze auto’s kun je racen in een aantal speciale Porsche-races. De update maakt het bovendien makkelijker om nieuw gekochte auto’s direct te leveren met behulp van in-game goud, met behulp van wat nieuwe knoppen.

Uitgever 2K Interactive heeft in een persbericht aangekondigd dat 2K Drive vanaf vandaag in de App Store beschikbaar zal zijn. Op het moment van schrijven is de game in Nederland echter nog niet te downloaden. 2K Drive is een grote nieuwe concurrent voor zowel Real Racing 3 als Asphalt 8. 2K belooft dat dit spel hetzelfde zal aanvoelen als een racegame op een spelcomputer.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2013, 16:12
Categorie Games
Onderwerp real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.