Real Racing 2 krijgt nieuwe events

Firemint heeft Real Racing 2 een update gegeven, met nieuwe events in de single player-mode en betere multiplayer-servers.

real racingFiremint heeft een update voor de racegame Real Racing 2 uitgebracht. De single player-speelwijze heeft een uitbreiding gekregen, met zes nieuwe events in de career mode. Ook is de layout van de controls verbeterd en wordt de ranking voortaan gebruikt om de positie te bepalen in de multiplayer-games en gamerooms. Firemint heeft bovendien de multiplayer-servers vernieuwd, zodat de performance daarvan is verbeterd wanneer je online wilt gaan racen met andere spelers.


De nieuwe evenst zijn te vinden in Cup, Time Trial, Head-to-Head en Elimintation. De game is momenteel in de aanbieding: voorheen betaalde je €7,99 voor deze racegame. Daarnaast kun je de originele game nog steeds aanschaffen. Real Racing 2 bevat 10 uur gameplay in career mode, 16 online races en 15 verschillende locaties. Je kunt automatisch worden gematcht met 16 online spelers of je kunt met vrienden via Wi-Fi lokaal een racespelletje doen met 8 personen tegelijk.

Downloaden: Real Racing 2 (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.