Real Racing 2 in Full HD op je televisie vanaf de iPad 2

Het al zo complete en goede racespel Real Racing 2 HD is met behulp van Apples Digital AV Adapter dadelijk te bekijken en spelen in Full HD op een televisiescherm. Een eerste trailer laat zien dat de actie van het scherm spat.

iPad Real Racing 2 HDMet behulp van de Apple Digital AV Adapter en een HDMI-kabel kun je met zowel de iPad als de iPad 2 het beeld van je iPad ‘uitbesteden’ aan een televisie. De kabel schaalt de resolutie van het apparaat, 1024×768, dan om naar 1920×1080 pixels op de televisie. Zo heb je de iPad in Full HD op het huiskamerscherm dus. De eerste game die gebruik maakt van die techniek is Real Racing 2, toevallig ook nog eens een van de beste spellen om op de iPad 2 te kopen. Een trailer laat zien hoe dat eruit ziet.

De trailer spreekt voor zichzelf. Real Racing 2 loopt enorm soepel op de televisie via de iPad 2. Volgens ontwikkelaar Firemint haalt het spel een stabiele 30 frames per seconde en er is geen zwarte balk om het scherm te zien. Bijzonder is ook dat het scherm op de iPad van toegevoegde waarde is: daarop staat nu onder andere de vorm van het circuit. Real Racing 2 ondersteunt de optie vanaf de volgende update.

Downloaden: Real Racing 2 HD (€7,99)

Maakt de iPad de spelcomputer dadelijk overbodig?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2011, 16:57
Categorie Games
Onderwerpen adapter, firemint, full hd, hdmi, racegame, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.