Real Racing 2 HD voor iPad uitgebracht

Real Racing 2 HD is uitgebracht, nog net op tijd voor de lancering van de iPad 2. In deze game kun je multiplayer racen met 16 personen.

real racing ipadFiremint heeft nog net op tijd voor de lancering van de iPad 2 de nieuwe game Real Racing 2 HD uitgebracht. Vooral op de iPad 2 zou je daadwerkelijk het effect moeten merken van de snelle processor en de betere grafische hardware. Om dit te realiseren heeft Firemint gebruik gemaakt van een eigen iOS-geoptimaliseerde Mint3D-engine. Je kunt via Game Center online racen met 16 personen tegelijk.

real racing 2 hdDeze versie van Real Racing is voorzien van 3D-graphics, zeer nauwkeurige bediening (mede dankzij de gyroscoop) en meer dan 10 uur spelplezier. Ook kun je de game op meerdere apparaten spelen, want je kunt de voortgang synchroniseren tussen de iPhone- en iPad-versie. Firemint heeft 30 bestaande auto’s van fabrikanten zoals Ford, Nissan en McLaren opgenomen. Ook zonder iPad 2 kun je deze game probleemloos spelen, al zal het multiplayer-spelen met 16 anderen op de nieuwste iPad uiteraard iets beter presteren.

Downloaden: Real Racing 2 HD (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2011, 9:52
Categorie Games
Onderwerpen firemint, racegame, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.