Readdle Calendars 5 voegt uitgebreide opties voor notificaties toe

Calendars 5 van Readdle heeft meer instellingen voor notificaties gekregen. Je kunt op meerdere tijdstippen bericht krijgen.

Calendars 5 iconHet is in Readdle’s agenda-app Calendars 5 voortaan mogelijk om aan te passen wanneer je een notificatie ontvangt. De app herinnert je al langer wanneer er een afspraak aan zit te komen, maar je kunt nu tot in detail vanuit de instellingen aangeven wanneer je exact op de hoogte wordt gesteld van evenementen. Door een nieuwe reminder toe te voegen, kun je op het betreffende moment of een aantal minuten daarvoor gealarmeerd worden. Op de iPad heeft Readdle daarnaast de interface van Calendars subtiel aangepast.


Calendars 5 notificatiesJe kunt vanuit de app-instellingen aangeven wanneer je de berichten wil ontvangen. Dit maakt het mogelijk om een notificatie een half uur voor aanvang èn op het evenement zelf te zien. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen evenementen om een bepaalde tijd en tijdens de gehele dag. Het is ook per evenement mogelijk om specifieke notificaties te ontvangen.

De nieuwe reminders zitten zowel in de gratis als betaalde versie van Calendars. In de gratis app moet je echter eenmalig 89 eurocent betalen om de nieuwe functie te gebruiken. Ook is het mogelijk om €2,69 neer te leggen, om alle functies uit de betaalde app te ontsleutelen. Tot slot heeft Readdle Frans, Italiaans en Spaans toegevoegd aan de slimme inputmethode van de app. Daar hebben wij in Nederland in eerste instantie niet heel veel aan.

Downloaden: Calendars 5 (€2,69, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: Calendars (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.