Rabobank iPhone-app kan nu betalen zonder Random Reader

De Rabobank iOS-app Rabo Bankieren maakt het voortaan mogelijk om te betalen zonder Random Reader. Je boekt dan maximaal 250 euro over.

Rabobank Random Reader iPhone iPod touchDe Rabobank heeft de meest gewilde functie geïntroduceerd in haar mobiele betalingsapp Rabo Bankieren vandaag. Vanaf nu kan je instellen dat je betaalt zonder tussenkomst van de Random Reader, het pinapparaatje dat tot nu toe verplicht tussen transacties zat. Je kan een bedrag instellen van maximaal 250 euro per week om over te maken zonder de Random Reader. Het is optioneel: als je graag nog wel het apparaatje gebruikt, kun je de app ook nog mét gebruiken.

De limiet van 250 euro geldt voor onbekende geadresseerden: je kan maximaal 1000 euro overmaken naar bekenden uit je adresbestand zonder Reader. Het is de enige update voor Rabo Bankieren in versie 4.1, maar wel een grote. De mogelijkheid om zonder de Random Reader te betalen was al langer een van de meest gevraagde opties op de Facebook-groep die de Rabobank in het leven riep voor feedback op de applicatie.

Wat de volgende grote toevoeging behelst, is ook al duidelijk gemaakt in de omschrijving van de update. Rabo Bankieren kan dan makkelijk mobiele aankopen via iDeal afhandelen in de app – naar verwachting eveneens zonder tussenkomst van de Random Reader.

Downloaden: Rabo Bankieren (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2013, 9:54
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen mobiel betalen, rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.