QuickWordPress: nieuwe WordPress-app voor iPad

Michael Göbel heeft QuickWordPress gemaakt, een Wordpress-applicatie voor de iPad. De app kan teksten en foto's direct uit Dropbox importeren, waarna je meteen kan publiceren.

QuickWordPress iPad applicatie post publicerenQuickWordPress is een net uitgebrachte applicatie voor de ‘serieuze WordPress-gebruiker’. De ontwikkelaar erachter, Michael Göbel, heeft al meer apps voor de iPad gebracht die ongeveer hetzelfde trucje doen voor andere platformen, waaronder bijvoorbeeld Tumblr. In QuickWordpress heb je een leeg tekstveld waarin je via allerlei knoppen tekst, foto’s en bestanden kan importeren om zo snel een post online te zetten. Net als in het originele WordPress-beheersysteem voor websites heb je allerlei knoppen waarmee je eenvoudig HTML-code kan inplementeren zonder er veel kennis van te hebben.

De applicatie geeft je desgewenst de mogelijkheid te publiceren onder meerdere accounts. Dat kunnen meerdere gebruikers voor dezelfde website, maar kan ook een geheel andere website zijn. Voor de rest kun je eigenlijk geen grote dingen aan een site veranderen. De app beperkt zich tot het publiceren van artikelen op een site. In de toepassing kun je een voorbeeld van de huidige post zien en alle bekende WordPress-instellingen doen. Zo kun je de tijd van plaatsing bepalen, de uitlijning van een foto en een tekst voorzien van tags.

QuickWordPress iPad applicatie HTML coderingen

QuickWordPress biedt niet gek veel meer opties ten opzichte van de standaard (en gratis) WordPress-applicatie voor de iPad, maar heeft als handige toevoeging wel dat je direct bestanden uit Dropbox kan importeren in een publicatie.

Downloaden: QuickWordPress (€2,39)

QuickWordPress iPad applicatie instellingen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2011, 16:02
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.