Puzzelspelletje Tiny Bang Story tijdelijk gratis voor iPad en iPhone

Het iOS-puzzelspelletje The Tiny Bang Story kan tijdelijk gratis in de App Store worden gedownload.

Het aandoenlijke puzzelspelletje The Tiny Bang Story voor de iPad en iPhone is tijdelijk gratis verkrijgbaar. In de game moet je op zoek naar puzzelstukken verspreid over een kleine planeet, waarmee je de wereld weer naar zijn originele glorie kan herstellen. Tiny Bang Story doet hierdoor erg denken aan andere zoekspelletjes in de App Store, waarbij je zoveel mogelijk objecten in een omgeving moet vinden. Door je ook puzzels op te laten lossen om andere plekken te bereiken steekt Tiny Bang Story alleen fundamenteel anders in elkaar.

Zodra je begint met spelen zie je direct al een paar puzzelstukjes liggen die je in je zak kunt stoppen. Later blijken bepaalde stukken te hoog te liggen om te bereiken, wat betekent dat je een trap in elkaar moet zetten om deze hogere plek te bereiken. Op deze manier blijf je door de omgeving puzzelen, op zoek naar nieuwe stukjes.

Tiny Bang Story bevat vooral handgetekende achtergronden, waar je op tapt om verder in de puzzels te komen. Je zult zelden snelle reflexen nodig hebben om je door de hersenkrakers heen te werken. Omdat het verhaal van het spel zonder tekst wordt verteld, zullen jongere spelers zonder kennis over de Engelse taal de game ook snappen.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 11:29
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.