Problemen Twitter-app Echofon voor iPhone opgelost met update

Twitter-app Echofon heeft de autorisatieproblemen, waardoor de app tijdelijk onbruikbaar was, opgelost met een update naar versie 7.2.1.

EchofonTwitter-app Echofon heeft de autorisatieproblemen in de app opgelost met een update naar versie 7.2.1. De app kampte sinds de update naar versie 7.2 met grote problemen, die zowel voor de gratis als betaalde Pro-versie van de applicatie golden. Beide apps gaven foutmeldingen bij het updaten van je timeline, mentions of privéberichten en meldden daarna dat de applicatie opnieuw bij Twitter moest worden geautoriseerd. Omdat het autoriseren vervolgens ook mislukte, was Echofon tijdelijk onbruikbaar.

Waar Twitter gisteren werd overspoeld met Aziatische berichten die het probleem aan de kaak stelden zijn nu vooral opgeluchte reacties te lezen, van gebruikers die blij zijn dat het probleem zo snel is verholpen. Het is voor Echofon te hopen dat de algehele gemiddelde beoordeling weer stijgt. Waar Echofon Pro oorsponkelijk 4 sterren in de Apple Store genoot, scoorde de app na de update naar versie 7.2 nog maar 1,5 sterren.

Downloaden: Echofon voor Twitter (gratis met reclame, universeel, iOS 5.0+)
Downloaden: Echofon Pro voor Twitter (€4,49, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2013, 11:35
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen echofon, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.