PreCorder iPhone-app kan nu video’s in HD opnemen

Precorder is een app waarmee je video's in HD kunt opnemen, waarbij de opname al start voordat je op de knop hebt gedrukt.

precorder iphonePreCorder is een app van Airship Software, waarmee je videofilmpjes kunt maken. Het bijzondere van de app is dat je maximaal 10 seconden videobeeld kunt opnemen, nog voordat je op de recordknop hebt gedrukt. Dat is handig voor momenten waar je normaalgesproken nét te laat bent. In de pas verschenen update is het ook mogelijk om video’s in HD op te nemen. Je kunt dit inschakelen via de algemene Instellingen-app van de iPhone. Bij het item Precorder vind je een schakelaar om (op een iPhone 4) de HD-video’s in te schakelen. In plaats van 480 x 360 krijg je dan video’s van 1280 x 720.

Standaard staat de app ook ingesteld op een hogere resolutie dan voorheen. De app is bovendien nog steeds voor een actieprijs te krijgen: €0,79 in plaats van de €2,39 die je bij de lancering moest betalen. Precorder legt dus via de camera van de iPhone continu beelden vast, ook als je nog niet met de opname begonnen bent. Je moet hiervoor wel de app opstarten; het is niet zo dat Precorder aan het filmen is terwijl je andere apps gebruikt en stiekem je privéleven vastlegt.

Precorder 1.1 laat voortaan ook een voortgangsbalk zien bij het opslaan van video’s. Ook is een bug bij het uploaden van Facebook-video’s opgelost.

Downloaden: Precorder (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2011, 13:55
Categorie Fotografie en video
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.