Prachtige auto-encyclopedie Road Inc nu ook in gratis versie

De iPad-encyclopedie Road In: Legendary Cars over legendarische klassieke auto's, is nu ook te verkrijgen in een gratis versie. Daarin mag je 79 eurocent betalen per auto waar je het doek vanaf trekt.

Road Inc Legendary Cars iPad gratis auto encyclopedieDe onlangs op iPadclub besproken auto-encyclopedie Road Inc: Legendary Cars, heeft een gratis te downloaden broertje gekregen. In de applicatie kun je voor 79 cent per stuk het virtuele doek van een bijzondere auto trekken. Bij elke bolide lees je de uitgebreide geschiedenis, bekijk je authentieke folders en reclame-uitspattingen en zie je foto’s van races en de productie ervan. Als kers op de taart heeft elke klassieker een fraai nagemaakt 3D-model dat je naar gelieven rond kan draaien.

Net als de betaalde versie van Road Inc, waarbij je na eenmalig 5,49 euro te betalen alle modellen gratis kan downloaden en bekijken, zijn er in totaal meer dan 3000 documenten over de meer dan 50 verschillende auto’s inzichtelijk. Road Inc Legendary Cars gratis iPadIn een prachtige interface die deels een koffertje met papierwerk simuleert, neemt de app je bij de hand om informatie te geven over een klassieker. In het hoofdscherm selecteer je een auto. Met de ‘lade’ onderin beeld open je een geschreven samenvatting, dan open je de volgende lade barstensvol met allerlei foto’s en ander beeldmateriaal – waaronder ook video’s. Bijzonder is ook de speaker waarmee je naar het motorgeluid van een auto luistert. Alle informatie zorgt er wel voor dat Road Inc behoorlijk wat ruimte op je iPad kan innemen.

De gratis versie van Road Inc kent nu al de Citroën 2CV en Porsche 911 als meest voltooide in-app aankopen in de Nederlandse App Store. Andere klassiekers die je in de applicatie kan bekijken zijn onder meer de T-Ford, Ferrari 250 GTO, Bugatti Veyron, Ford Mustang en Jaguar D-Type. In de toekomst zullen er nog meer auto’s worden toegevoegd aan de database.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2012, 14:47
Categorie Amusement
Onderwerpen auto, encyclopedie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.