Populaire Reddit-app Alien Blue krijgt nieuwe look

De bekende iPhone-app voor Reddit Alien Blue heeft een update gekregen, die de interface heeft aangepast. Ook gebruikt de app nu SSL-authentication, waardoor inloggen veiliger is.

Alien BlueDe iPhone-app Alien Blue maakt het een stuk makkelijker om de website Reddit te bezoeken. Reddit is een online dienst, waarmee je interessante artikelen met anderen kunt delen. Heb je iets gelezen, wat voor anderen ook nuttig kan zijn? Dan markeer je het op Reddit. Reddit heeft een officiële app, maar er zijn ook apps van derden die alles nét iets handiger proberen te doen. Zoals Alien Blue. Een nieuwe update zorgt ervoor dat de interface van de app een nieuwe lik verf heeft gekregen.

Ook is inloggen via de app nu een stuk veiliger, dankzij het gebruik van SSL-authentication. Gebruik je de in-app aankoop Alien Blue Pro, dan toont de app voortaan link-previews en retina-thumbnails.

Alien Blue screenshotDe lijst met artikelen heeft een nieuw ontwerp gekregen, waardoor hij er minder kleurrijk uitziet. De app gebruik nu de kleur donkerblauw in combinatie met een hele lichte grijsvariant, waardoor hij een beetje doet denken aan het populaire Tweetbot. Een vergelijking die helaas niet helemaal opgaat door de traditionele lichtblauwe balken boven- en onderin de app. Deze verandering in ontwerp is ook doorgevoerd in het reactieveld, waar nu ook duidelijker onderscheid wordt gemaakt tussen verschillende opmerkingen met een streep.

Reddit is een bekende sociale nieuwssite, waarop iedereen kan aangeven of ze een bepaalde link wel of niet belangrijk vinden. De meest populaire links verschijnen bovenaan de pagina, waardoor je snel ziet wat voor belangrijk nieuws je misschien hebt gemist. Reddit is in de Verenigde Staten erg populair en bevat vooral Engelse links. Gisteren was Reddit één van de websites die op zwart ging om te protesteren tegen het wetsvoorstel SOPA.

Downloaden: Alien Blue (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 13:34
Categorie Nieuws
Onderwerpen game, reddit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.