Medische iPad-app Heart Pro krijgt flinke update

Heart Pro is een hartapplicatie voor de iPad, waarmee je de werking van het menselijk hart kunt ontdekken. Het is geschikt voor artsen en geneeskundestudenten, maar ook voor gewone gebruikers en patiënten, die het hart beter willen leren kennen.

heart proDe iPad wordt nogal eens gebruikt voor spelletjes, maar je kunt er ook serieuze dingen mee doen. Ontwikkelaar 3D4Medical maakt medische apps waarin je realistische 3D-modellen van het menselijk lichaam kunt bekijken. Er zit echter veel meer in: je kunt pinnen zetten om bepaalde plaatsen te markeren en een quiz spelen om te kijken of je alles goed begrepen hebt. Heart Pro is een van de meest populaire apps in de serie, waarmee je het menselijk hart kunt ontdekken. Deze app heeft nu een update gekregen met honderden kleine verbeteringen en 10 nieuwe animaties.

De interface van de app is ook compleet vernieuwd en er zijn nieuwe manieren om het hart te ontleden, markeringen te plaatsen en je ontdekkingen te delen met anderen. In een filmpje kun je zien wat er zoal met de app mogelijk is. Zelfs als je geen arts bent (maar bijvoorbeeld familielid van een hartpatiënt) kun je met deze app je kennis vergroten. En als medisch professional of geneeskundestudent kun je de app gebruiken om zelf kennis op te doen, of om anderen (bijvoorbeeld patiënten) makkelijk uit te leggen hoe het hart werkt en wat er mis kan gaan. Er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan.

Downloaden: Heart Pro (€14,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 13:25
Categorie Geneeskunde

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.