Playstation Emulator psx4iphone nu definitief beschikbaar

De Playstation-emulator psx4iphone is uit beta gegaan en is nu in een finale versie beschikbaar voor gameliefhebbers met een iPhone. De applicatie heeft soms wat performance-problemen, maar werkt over het algemeen goed.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Playstation PSX 4 iPhoneZodTTD’s versie van psx4all voor de iPhone is niet langer een beta, maar is nu in versie 0.1.0 definitief beschikbaar gesteld. Het versienummer wekt nog weinig vertrouwen dat alles probleemloos werkt, maar volgens de eerste berichten is deze applicatie daadwerkelijk functioneel. Populaire games lijken volgens de eerste berichten prima te werken, niet alleen op de iPhone, maar ook op de iPod touch.

De performance laat nog wel eens te wensen over, maar het opslaan van games werkt goed. Je hebt ook de mogelijk om een Playstation BIOS te gebruiken. Na het uploaden van alle benodigde bestanden naar de map /Applications moet je met chmod zorgen dat de rechten van de psx4all-file op 755 staan. Je kunt het BIOS-bestand scph1001.bin ophalen van driverguide.com (helaas moet je wel eerst een paar advertenties wegklikken).

Meer weten en downloaden: psx4iphone. Hieronder zie je een demonstratie. Binnenkort is deze Playstation-emulator ook via Installer.app verkrijgbaar, zo belooft de ontwikkelaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 18:48
Categorie Games
Onderwerpen game, gameconsole, playstation

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.